about-us(1)

Produk

Mesin uji tarik horisontal servo hidrolik elektro

Mesin iki cocok kanggo nguji lan nganalisa sifat mekanik insulator, mandrel komposit, konduktor nduwur sirah, fitting daya, tali kawat baja, rigging, rantai jangkar, belenggu, struktur baja, piring logam, bar, lan liya-liyane. bisa nyadari multi bagean liwat 120 jam mbukak nyekeli lan bola test siklus, lan bisa print laporan test lan kurva ing sembarang wektu.Kanthi extensometer khusus, modulus elastis lan elongasi bisa diwilang kanthi otomatis, lan kurva stres-regangan ing beban bagean bisa diwujudake.

Kita ora mung nyedhiyakake mesin standar, nanging uga ngatur mesin lan LOGO miturut syarat pelanggan.Mangga ngandhani syarat sampeyan lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Mangga wenehi standar tes sing dibutuhake kanggo perusahaan, perusahaan kita bakal mbantu sampeyan ngatur mesin tes sing cocog karo standar tes sing dibutuhake.

Kita ora mung nyedhiyakake mesin standar, nanging uga ngatur mesin lan LOGO miturut syarat pelanggan.Mangga ngandhani syarat sampeyan lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Mangga wenehi standar tes sing dibutuhake kanggo perusahaan, perusahaan kita bakal mbantu sampeyan ngatur mesin tes sing cocog karo standar tes sing dibutuhake.


Detail Produk

PARAMETER

Tag produk

AREA APLIKASI

Mesin uji tensile horisontal servo elektro-hidrolik utamane digunakake kanggo nguji kekuwatan lan kekuatan tensile diuji.tali kawat baja, fitting daya, kabel overhead, kabel, kabel lan kabel, isolator, grid, botol porselen listrik lan rantai jangkar.

Enpuda elektro-hydraulic servo mesin testing tensile horisontal dilengkapi modul remot paling anyar: iku bisa éling operasi nyata-wektu lan data ngawasi saka terminal komputer remot lan terminal seluler saka mesin testing, lan nduweni fungsi jaringan remot diagnosis otomatis layanan sawise-sales, sing bisa ngatasi pangguna kanthi efektif lan tanpa butuh wektu tundha.

Nganggo teknologi elektronik canggih, komputer loading hidrolik kanggo ngumpulake lan ngolah data;fungsi lunak test kuat nduweni panyimpenan data kurva lan fungsi amplifikasi kurva, dilengkapi antarmuka data kanggo analisis gampang.

Mode kontrol: PID kontrol loop tertutup saka pasukan, pamindahan lan deformasi, lan bisa éling Gamelan lan gangguan-free ngoper saka sembarang mode kontrol.

Struktur data mbukak: Paramèter asil lan data proses ngidini pangguna nelpon kanthi acak, sing trep banget kanggo riset lan piwulang ilmiah.Iku sistem tension horisontal biaya-efektif becik kanggo institusi riset ilmiah, construction metalurgi, industri pertahanan nasional, colleges lan universitas, aerospace, transit rel lan industri liyane.

Standar tes

Please-provide-the-test-standard-you-need-to-our-company,-our-c1(1)

Fitur kinerja / kaluwihan

Electro Hydraulic Servo Horizontal Tensile Testing Machine (2)
100t  (2)
100t  (1)
1. Bagean utama yaiku merek internasional: pengontrol DOLI ing Jerman, katup servo MOOG ing Amerika Serikat, pompa minyak NACHI Jepang,
2. Mesin utama mesin tes nganggo struktur pamisah horisontal.Jinis ejeksi silinder ngasilake gaya tarik liwat pigura reaksi.Spasi diatur kanthi manual lan bolt tetep.
3. Sistem kasebut nduweni kecepatan respon sing dhuwur, presisi kontrol sing dhuwur, kemampuan anti polusi sing kuwat lan linuwih.
4. Fungsi pangayoman safety saka mesin testing.
5. Sistem kontrol lan proteksi kakehan sistem hidrolik, ing negara shift non otomatis, nalika pasukan test ngluwihi 5% saka pasukan test maksimum saben pindah, iku bakal kanthi otomatis mungkasi loading lan unloading.
6. Balok seluler lan proteksi posisi watesan silinder lenga;
7. Motor overheating lan sirkuit short circuit pangayoman;
8. Proteksi suhu minyak, proteksi blockage sirkuit minyak;
9. Tutup jaring safety nglindhungi spesimen sajrone tes tensile, sing aman lan apik;
10. pangayoman mati otomatis ing mburi test;
11. Kanthi fungsi loading otomatis, beban test, kacepetan loading, lan wektu nyekeli tekanan bisa diatur

Miturut standar

1. Nyukupi syarat GB / T2611-2007 "Persyaratan Teknis Umum kanggo Mesin Pengujian", GB / T16826-2008 "Mesin Pengujian Universal Servo Electro-hydraulic"
2. Ketemu GB / T3075-2008 "Metal Axial Fatigue Test Method", GB / T228-2010 "Metal Material Room Temperature Tensile Test Method" lan standar liyane;
3. Iku cocok kanggo GB, JIS, ASTM, DIN lan standar liyane.

Bagean Kunci

1. Opsional Jerman DOLI perusahaan EDC-I52 kebak digital servo controller

2. Gunakake American Interface dhuwur-tliti sensor pasukan dinamis

3. Katup servo MOOG Amérika

4. sensor pamindahan magnetostrictive Amérika MTS


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model mesin tes EH-830W EH-8605W EH-8206W EH-8506W EH-8207W
    (8106W) (8107W)
    Beban maksimal 300kN 600kN 2000kN 5000kN 2MN
    (1000kN) (10000kN)
    dro-silinder Stretch stroke 500mm, 1000mm, 1500mm, 2000mm lan digawe khusus
    Ruang sampel maksimal 3m, 5m, 8m, 10m, 15m, 20m, 50m lan digawe khusus
    Akurasi pangukuran momotan Luwih apik tinimbang nilai sing dituduhake ± 1%, ± 0,5% (status statis) ; Luwih apik tinimbang nilai sing dituduhake ± 2% (dinamis)
    ewah-ewahan bentuk Luwih apik tinimbang nilai sing dituduhake ± 1%, ± 0,5% (status statis) ; Luwih apik tinimbang nilai sing dituduhake ± 2% (dinamis)
    pamindahan Luwih apik tinimbang nilai sing dituduhake ± 1%, ± 0,5%
    Range pangukuran paramèter tes 1 ~ 100% FS (Skala Penuh), bisa ditambah nganti 0,4 ~ 100% FS 2~100%FS (Skala Lengkap)
    Jembar test 500mm, 600mm, 800mm 1000mm, 1500mm, 2000mm
    Alokasi sumber oli (daya Motor 21Mpa) 20L/min(7.50kW),40L/min(15.0 kW),60L/min(22.0 kW),100L/min(37.0kW)Sumber lenga bisa digunakake ing kombinasi miturut syarat, lan tekanan bisa dipilih 14,21M
    Cathetan: Perusahaan duwe hak kanggo nganyarke instrumen tanpa kabar sawise nganyari, takon rincian nalika konsultasi.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan